- Objavljene smjernice: Smjernice za ublažavanje posljedica klimatskih promjena
- Objavljena brošura: Agrobioraznolikost – mjere za prilagodbu klimatskim promjenama u poljoprivrednom sektoru
- Objavljen priručnik: Utjecaj klimatskih promjena na poljoprivredu u Jadranskoj Hrvatskoj
- Objavljena brošura: Društveno – ekonomski čimbenici prilagodbe i jačanja otpornosti poljoprivrednog sektora na klimatske promjene u Jadranskoj Hrvatskoj
- Objavljen rad: Adaptation to Climate Change in Adriatic Croatia—The View of Policymakers
- Objavljen rad: Antioxidant and Antiproliferative Activities of Kale (Brassica oleracea L. Var. acephala DC.) and Wild Cabbage (Brassica incana Ten.) Polyphenolic Extracts
- Contribution to the syntaxonomy of plant communities with insular endemic species of genus Brassica (southern Croatia)
- Objavljen rad: Comprehensive Volatilome Signature of Various Brassicaceae Species
- Objaljen rad: Horticultural Farmers’ Perceived Risk of Climate Change in Adriatic Croatia
- Objavljen rad: Povjerenje poljoprivrednika u stručne službe i izvore informacija radi prilagodbe i ublažavanja posljedica klimatskih promjena
- Objavljeni brošura i priručnik iz aktivnosti 5: Društveno-ekonomski aspekti prilagodbe i jačana otpornosti poljoprivrednog sektora na klimatske promjene
- Objavljen rad: Mechanisms of Kale (Brassica oleracea var. acephala) Tolerance to Individual and Combined Stresses of Drought and Elevated Temperature
- Objavljen rad: Production of Virus-Free Garlic Plants through Somatic Embryogenesis
- Objavljen rad: Evaluation of reference genes for RT-qPCR gene expression analysis in Arabidopsis thaliana exposed to elevated temperatures
- Objavljen rad: Ograničavajući čimbenici prilagodbe poljoprivrednih gospodarstava klimatskim promjenama
- Objavljen rad: Ferulic Acid and Salicylic Acid Foliar Treatments Reduce Short-Term Salt Stress in Chinese Cabbage by Increasing Phenolic Compounds Accumulation and Photosynthetic Performance
- Objavljen rad: Effects of Short-Term Exposure to Low Temperatures on Proline, Pigments, and Phytochemicals Level in Kale (Brassica oleracea var. acephala)
- Objavljen rad: Percepcija nositelja poljoprivrednih gospodarstava o utjecaju i posljedicama klimatskih promjena
- Objavljen rad: Altered Root Growth, Auxin Metabolism and Distribution in Arabidopsis thaliana Exposed to Salt and Osmotic Stress
- Objavljen rad: Chilling and Freezing Temperature Stress Differently Influence Glucosinolates Content in Brassica oleracea var. acephala
- Objavljen rad: Salinity Stress as an Elicitor for Phytochemicals and Minerals Accumulation in Selected Leafy Vegetables of Brassicaceae
- Objavljen rad: The Role of Polyphenols in Abiotic Stress Response: The Influence of Molecular Structure